TTH skriver kontrakt med to talenter

Team Tvis Holstebro har skrevet kontrakt med to talenter, der begge spiller på det danske ungdomslandshold. 17-årige Sofie Blichert-Toft og 18-årige Stine Andersen.

270212TTH.jpg

Sofie Blichert-Toft spiller i forvejen i klubben.Hun er i gang med sin anden sæson i Team Tvis Holstebro, og har nu skrevet under på en ny tre-årig kontrakt:

- Jeg har valgt at lave en tre-årig kontrakt, så jeg ved, det er i Holstebro, jeg skal udvikle mig, og der er god tid til at spille mig ind på holdet, fortæller Sofie Blichert-Toft i en pressemeddelelse.

- Sofie Blichert-Toft har den rigtige indstilling og ærgerrighed. Over det seneste år har hun rykket sig utrolig meget. Sofie er til næste sæson blot anden års U18-spiller, men jeg er sikker på, hun på sigt vil bide sig fast som en del af truppen, fortæller cheftræner Niels Agesen.

Talentfuld højrefløj

Højrefløjen Stine Andersen kommer til Team Tvis Holstebro fra HC Odense. Hun har fået en to-årig aftale i klubben:

- Det er en klub, der vil satse på unge spillere, og min mavefornemmelse sagde, at det var det rigtige. Jeg forventer at udvikle mig endnu mere. Det bliver en stor udfordring, men den er jeg villig til at tage op, siger Stine Andersen.

- Det er gået stærkt for Stine. Hendes spidskompetencer er, at hun er eksplosiv og hurtig, og derfor passer hun rigtig godt ind til os. Vi skal sikre, at hun også får fysikken med, siger Niels Agesen.

Foto: Team Tvis Holstebro