TTH: To nye trænere præsenteret

Det bliver to gange Bruun, der de næste to år skal føre taktstokken for håndboldherrerne.

090112_tthpressemoede.jpg

Team Tvis Holstebros nye trænerteam har tilsammen flere hundrede timers erfaring på håndboldbanen. Klubbens nye cheftræner de næste to år hedder nemlig Klavs Bruun Jørgensen - en erfaren herre med titlerne som spillende træner, træner, dansk mester og pokalvinder i bagagen.

Hans højre hånd bliver Michael Bruun, som nærmest har status som målmands-legende i den vestjyske klub. Den 41-årige målvogter skal desuden fungere som målmandstræner.

- I Klavs og Michael får vi to trænere, der har det til fælles, at de har en kæmpe spillemæssig rutine, forklarer Team Tvis Holstebro-direktør Jacob Jørgensen, som mener, at denne rutine sammen med samarbejdet med klubbens dame-trænere kun kan skabe et godt match.

090112_michaelbruun.jpg

Kvindesiden skal fortsætte successen

Mens der er nyt blod på herrernes trænerbænk, så satser Team Tvis Holstebro på de gamle kendinge på damesiden. Niels Agesen og Pether Krautmeyer fortsætter nemlig som henholdsvis træner og assistenttræner for en tre-årig periode.

- Niels og Pether skal fortsætte det spændende arbejde, de er i gang med. De har haft fantastisk succes, og forventningerne er høje til den kommende sæson, hvor holdet skal være med i toppen af rækken, siger Jacob Jørgensen.

Niels Agesen er desuden udnævnt til sportschef.

Nyt rådgivnings-forum

Ud over at have trænerne på plads, så har klubben oprettet et nyt forum, der skal supplere udviklingsarbejdet.

Det bliver et råd bestående af tidligere og nuværende toptrænere, og pointen er, at de skal træde sammen, når der opstår et behov. Dette råd har ingen magt i klubben og referer til sportschefen.