TTH nedsablede tyrkere i semifinale

Efter en sløj indledning vandt Team Tvis Holstebros kvinder overlegent i den første af to EHF Cup-semifinaler.

Det blev til en kæmpesejr for Team Tvis Holstebro i EHF Cup-semifinalen her til eftermiddag i Tyrkiet.

Men selvom vestjyderne var favoritter, hang hjemmeholdet Muratpasa Belediyesi SK godt på og var også foran i begyndelsen af første halvleg. Efter 23 minutters spil var stillingen var helt lige - 12-12.

TTH havde indtil da vist fremragende angrebsspil, men både forsvars- og målmandsspillet savnede kvalitet i den anden ende.

I anden halvleg trak de letbenede danskere alligevel fra tyrkerne, og Team Tvis Holstebro endte med en storsejr på 38-25 og et rigtigt godt udgangspunkt før returkampen.

Den spilles søndag d. 12. april i Holstebro.

Muratpasa Belediyesi-Team Tvis Holstebro 25-38 (14-18).