TTH nederlag mod fransk tophold

God fight fra TTH Holstebro i Champions League udebaneopgør

De to målmænd, Torbjørn Bergerud og Rasmus Lind sprællede forgæves mod franske Nantes

Det blev helt som ventet til et nederlag, da håndboldklubben TTH Holstebros herrehold lørdag var i aktion for niende gang i denne sæsons Champions League.

Topholdet i gruppe D, Nantes, var for stor en mundfuld, og franskmændene sejrede med 31-26 på hjemmebane.

TTH Holstebro ydede dog forbilledlig modstand i kampen, hvor holdet længe var foran. Den vestjyske klub, der for længst har udspillet sin rolle i gruppen, kom foran 3-0, og føringen blev senere udbygget til 13-8.

TTH Holstebro førte 16-15 ved pausen, men i anden halvleg viste Nantes klassen. Stadig gik opgøret dog langt bedre for danskerne end den omvendte kamp i oktober, som TTH Holstebro tabte 25-35.

Nantes topper gruppen med 15 point for ni kampe, mens TTH Holstebro er næstsidst med fem point.