TTH mister stjernekeeper til Paris

Efter to år i Team Tvis Holstebro skifter den norske landsholdsspiller Silje Solberg til Issy Paris. TTH mister dermed deres stjernekeeper.

tth_silje_solberg.jpg
Foto: Team Tvis Holstebro

Efter 2 år i Team Tvis Holstebro skifter den norske landsholdsspiller Silje Solberg til Issy Paris.  

Dermed er længere tids spekulationer om, hvor én af verdens bedste keepere skal fortsætte karrieren, faldet på plads i det, som kan kaldes et markant stil skifte.

- Jeg skifter til Paris fordi den franske liga er anderledes, niveauet er stigende og så tror jeg på at det kan være rigtig godt for min udvikling, siger 25-årige Silje Solberg.

Vil føre Issy Paris i CL

Det er fokus på den personlige udvikling samt det at være med til at løfte Paris mod succes i Champions League der inspirerer Silje til skiftet.

- Det ser ud til at Paris får et spændende hold, og da de samtidig har mål om at nå i Champions League, vil jeg gerne være en del af det.

I Team Tvis Holstebro er cheftræner Pether Krautmeyer ærgerlig over at miste sin stjerne-keeper, men skiftet kommer ikke som en overraskelse for ham.

- Silje Solberg er en fantastisk målmand og menneske, og jeg tror, hun har kunnet vælge blandt rigtig mange klubber, så jeg kan kun sige stort tillykke til både Silje og Issy Paris, siger cheftræneren.

TTH skal starte forfra på målmandspladsen

Han er ærgerlig over, at den danske liga nu skal undvære en af verdens bedste kvindelige keepere, men at Silje Solbergs valg er faldet på Paris, forstår hendes nu forhenværende cheftræner godt.

- Det bliver meget spændende for hende, og Paris er jo en fantastisk by. Men det er klart, at for TTH betyder det, at vi nu skal starte forfra og bygge en ny spiller op. Men jeg er sikker på, at vi kommer stærk tilbage, siger Pether Krautmeyer.

Silje Solberg afløste for to år siden Sandra Toft i målet og kom til Holstebro som en forholdsvis ukendt spiller. I løbet af sine to sæsoner i Tvis Holstebro har hun dog formået at gøre sig bemærket som en af de bedste af sin slags.  Hun nåede da også både at vinde DM-bronze samt EHF CUP-guld med den vestjyske klub.  

- Jeg har haft to vældig fine år i Team Tvis Holstebro, hvor jeg har udviklet mig en hel del, men nu glæder jeg mig til at nyt eventyr på personligt og sportsligt, slutter en glad og spændt Silje Solberg.

 

2:21
TV MIDTVEST lavede dette indslag, da Silje Solberg for et år siden. Nu er hun på vej væk fra klubben.