TTH misser trejdeplads

Både Team Tvis Holstebro og modstanderne fra GOG forpassede fredag aften chancen for at sætte sig på ligaens tredjeplads.

I Herre Håndbold Ligaen spillede Team Tvis Holstebro fredag aften, hjemme i Graakjær Arena, uafgjort 27-27 mod oprykkerne fra GOG.

En sejr i aftenens eneste kamp i Herre Håndbold Ligaen havde sendt vinderen op på tredjepladsen.

Men hverken hjemmeholdet fra Team Tvis Holstebro eller GOG kunne vinde, da det endte 27-27.

GOG var foran 13-12 ved pausen, men de fynske oprykkere kunne ikke forsvare føringen i anden halvleg.

Med resultatet står begge mandskaber noteret for 12 point for ni kampe. GOG er nu fortsat på fjerdepladsen foran Team Tvis Holstebro på grund af en bedre målscore.

Ligaen toppes suverænt af KIF Kolding København, der er noteret for lutter sejre i otte kampe. Skjern er toer - to point efter KIF.