TTH misser gruppespil med ét mål

Team Tvis Holstebro misser gruppespillet i EHF-cuppen efter gyser på hjemmebane mod polske Azoty-Pulawy.

TTH vandt kampen, men tabte kvalifikationen til gruppespillet i EHF-cuppen med ét mål.
TTH vandt kampen, men tabte kvalifikationen til gruppespillet i EHF-cuppen med ét mål.
Foto: TV MIDTVEST

Det bliver ikke til europæisk gruppespil for Team Tvis Holstebros håndboldherrer. Det står klart efter dagens gyser-opgør mod polske Azoty-Pulawy. 

Kampen endte 32-29 i TTHs favør. Men trods sejr, så var det altså lige præcis et mål for lidt til at sikre kvalifikation til gruppespillet i EHF-cuppen. 

Kravet var nemlig en firemåls-sejr, efter at polakkerne havde vundet det første opgør med 30-27. Det betyder at stillingen efter de to kampe blev 59-59, og her vinder polakkerne så på reglen om flest udebanemål. 

Det var i forvejen et amputeret TTH, der stod klar i Gråkjær Arena. Profilerne Peter Balling (højre back) og martin hansen (playmaker) - der tilsammen scorede 11 ud af 27 mål i første kamp mod polakkerne - var begge før kampen ude med skader. Martin Hansen bed dog smerterne i sig og scorede to mål i dagens kamp. 
 

2:18
 

Søndag gælder et lignende scenarie for Bjerringbro-Silkeborg. De skal forsøge at vinde over Malmø med tre mål for at kvalificere sig til gruppespillet i EHF-cuppen.

Kampen i tal: 

TTH: Viktor Östlund 9, Magnus Bramming 5, Kasper Kildelung 5, Simon Birkefeldt 4, Lars Mousing Nielsen 3, Vignir Svavarsson 2, Jac Karlsson 2, Martin Lysdal Hansen 2

Azoty-Pulawy: Marko Panic 7, Mateusz Seroka 6, Martosz Jurecki 4, Pawel Podsiadlo 3, Piotr Maslowski 3, Witalij Titow 2, Nikola Prce 2, Wojciech Guminski 2