TTH mangler 3 millioner

På et netop overstået informationsmøde har ledelsen i Team Tvis Holstebro informeret sponsorer, fans og andre interesserede om, hvad der skal til for at opretholde to i toppen af dansk håndbold.

teamtvissponsor.jpg

Skal der i næste sæson være to hold i toppen af dansk håndbold i hvide trøjer og med et Team Tvis Holstebro-logo på brystet, så skal klubbens sponsorer hoste op med tre millioner kroner. Det fremlagde klubbens direktør på et møde for sponsorer, fans og andre interesserede på et netop overstået informationsmøde i klubben.

 - Vi har leveret luksus til en discountpris. Nu skal vi til at levere luksus til en fair pris. Og det tror jeg faktisk ikke, at der var nogen til mødet der synes var forkert. Og det er jo afgørende, da det er dem der skal betale., fortæller direktør, Jacob Jørgensen.

Klubben har 300 sponsorer. Det betyder at hver sponsor i gennemsnit skal lægge 10.000 kroner ekstra i klubkassen.

Opfordret til at fortsætte

Kort før jul kom det frem, at klubben spekulerede i at lukke det ene af de to hold, klubben lige nu har med helt fremme i toppen af håndboldligaen for både mænd og kvinder. Men siden har klubben fået et utal af opfordringer fra både sponsorer, fans og sågar Holstebros borgmester. Nu har klubben lagt planerne frem for et fremtidens Team Tvis Holstebro. Nu håber direktøren, at der er handling bag de mange opfordringer.

 - Jeg var optimistisk inden mødet, men efter mødet er jeg rigtig optimistisk. Mange har allerede sagt, at de selvfølgelig er med. Og mange har også skrevet under her i aften. Det er meget positivt, og jeg tror på projektet, siger direktøren.

Klubben har sat en kort deadline for at finde de tre millioner. Allerede på bestyrelsesmødet den 22. januar vil der blive taget en endelig beslutning om klubbens struktur i fremtiden.