TTH Holstebro slår Skjern og fortsætter sejrsstime

Med en sejr på 37-30 over Skjern tog TTH Holstebro onsdag sæsonens fjerde sejr i lige så mange forsøg.

Bjarte Myrhol fra Skjern presser sig imellem Vignir Svavarsson og Jonas Porup fra TTH i lokalbraget.

TTH Holstebro er efter fire kampe stadig ubesejret i Herre Håndbold Ligaen.

Onsdag var det Skjern, der skod for skud, da TTH Holstebro tog sæsonens fjerde sejr og vandt med 37-30 over de forsvarende danske mestre.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra starten i kampen. Skjern nåede således komme foran 4-1, inden TTH Holstebro vågnede op til dåd. Tre minutter senere var der udlignet til 4-4, og udeholdet tog langsomt kontrol over kampen.

Det afspejlede sig i pausestillingen, der viste en føring på 17-12 til TTH Holstebro. Tættere på kom Skjern ikke. I anden halvleg fortsatte udeholdet med at udbygge sin føring, i takt med at kampen nærmede sig sin afslutning.

TTH Holstebros Magnus Bramming blev med otte scoringer kampens topscorer. Jan Grebenc var Skjerns største målsluger med fem træffere.

TTH Holstebro har otte point efter fire kampe og indtager førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen. Skjern har efter onsdagens kamp fire point efter lige så mange kampe og ligger på sjettepladsen.