TTH Holstebro nærmer sig pengemål og vil af sort liste

Økonomisk trængte TTH Holstebro nærmer sig målet om at skaffe tre millioner kroner til driften.

TTH Holstebro
Foto: Arkiv

TTH Holstebro nærmer sig målet om at skaffe de nødvendige millioner kroner, der skal sikre håndboldklubbens drift. I en pressemeddelelse fredag oplyser klubben, at den nærmer sig målet om at samle tre millioner kroner til den igangværende og kommende sæson.
    
- Vi er der ikke helt, men det nærmer sig. Derfor vil vi i løbet af den kommende tid lancere forskellige arrangementer, der skal få os helt i mål. Det bliver et sejt træk at hente de sidste penge, men jeg er bestemt optimistisk, siger bestyrelsesformand Jørgen Hansen.
  
Af pressemeddelelsen fremgår det, at klubben er i gang med at udarbejde et regnskab til Dansk Håndbold Forbund (DHF).
    
- Når dette er afleveret, kommer TTH af DHF's såkaldte sorte liste. Det betyder, at klubbens egenkapital er af en sådan størrelse, at der igen må tegnes kontrakter på begge ligahold. Vi er ikke velpolstrede, men vi har det, vi skal bruge. Vi vil dog gerne have lidt mere økonomisk sul på kroppen, oplyses det.

Håber på mere

- Vi er ikke velpolstrede, men vi har det, vi skal bruge. Vi vil dog gerne have lidt mere økonomisk sul på kroppen, siger Jørgen Hansen.
    
I oktober kom det frem, at klubben i alt manglede seks millioner kroner i klubkassen.
    
Angiveligt havde en lille gruppe sponsorer med større økonomiske muskler givet tilsagn om, at de ville spytte tre millioner i kassen, hvis de øvrige sponsorer sammen kunne samle de sidste tre millioner. Ved samme lejlighed understregede klubben, at det ikke ville komme på tale at lukke herre- eller dameholdet.
    
Herreholdet ligger aktuelt på andenpladsen i 888 Ligaen, mens dameholdet ligger nummer ti i Primo Tours Ligaen og derfor er i fare for at rykke ned.
    

2:06
SF-gruppen i Holstebro Kommune er utilfreds med, at håndboldklubben TTH Holstebro skal støttes med yderligere 600.000 kroner.

/ritzau/