TTH Holstebro lider videre i Champions League

TTH Holstebro ligner et færdigt hold i Champions League efter stort nederlag ude til tyrkiske Besiktas.

tth_dinamo.jpg
Foto: Troels Majgaard, TV MIDTVEST

TTH Holstebro er overmatchet i Champions League i herrehåndbold. Det fik man endnu et bevis for lørdag, da DM-sølvvinderne fra sidste sæson tabte stort i Tyrkiet.

I opgøret ude mod Besiktas måtte TTH lide et nederlag på 27-36 i et opgør, hvor danskerne ellers var med i første halvleg, men hvor det tyrkiske mandskab løb fra TTH efter pausen.

Efter pausestillingen 16-15 i dansk favør, så skete det blandt andet med en tyrkisk periode i anden halvleg med 9-1 i scoringer.

TTH var med frem til 18-18 i begyndelsen af anden halvleg, men herefter gik det ned ad bakke for danskerne.

Fra 18-18 bragte tyrkerne sig foran 20-19, men herefter blev det også 25-19 til Besiktas, og det kom TTH aldrig tilbage fra i anden halvleg.

Magnus Grubb Bramming blev TTH's topscorer med sine syv mål i opgøret.

Med nederlaget ligger TTH stadig i bunden med et enkelt point efter fem spillede kampe, og da kun to hold går videre fra gruppe D, så ligner det en umulig mission for Holstebro-klubben.

Besiktas nåede op på syv point for fem kampe ligesom topholdet Nantes, der dog har spillet en kamp færre og er i kamp senere lørdag.

Det store nederlag kommer blot få dage efter, at håndboldklubben meddelte, at man akut har brug for seks millioner kroner til at at styrke egenkapitalen og driften.

Her oplyste klubben i en meddelelse, at sæsonen 2015-16 resulterede i et underskud tæt på fem millioner kroner.

- Underskuddet skyldes øgede omkostninger i forbindelse med vores sportslige succes samtidig med, at vi mistede omsætning, forklarede Jørgen Hansen, som er formand for TTH Holstebro.

TTH meddelte også, at man 15. december vil præsentere klubbens fremtidige strategi.