TTH Holstebro holder fortsat fast i toppen

TTH Holstebro ligger fortsat på en delt andenplads i ligaen efter den 10. sejr i de seneste 11 kampe.

En god 1. halvleg, en mindre god 2. halvleg og tre straffekastredninger af Torbjørn Bergerud i slutfasen. Det er nogle af overskrifterne efter TTH's 24-23 sejr ude over KIF Kolding København onsdag aften. Det skriver TTH Holstebro på sin hjemmeside.

1. halvleg blev indledt helt lige, men TTH'erne satte sig på de sidste 10 minutter. Forsvaret havde styr på hjemmeholdet, og i den anden ende var blandt andet Simon Birkefeldt, Peter Balling og Viktor Östlund skarpe. Vestjyderne kunne gå til pausen foran 16-12.

Skarpheden kom til gengæld ikke med ud af omklædningsrummet til 2. halvleg. TTH Holstebro havde store problemer med at passere Kasper Hvidt i KIF-målet, og det blev kun til fire scoringer i løbet af halvlegens første 20 minutter.

Men forsvaret og Torbjørn Bergerud stod stærkt, og med fire minutter igen førte TTH Holstebro 24-20.

Vestjyderne scorede ikke mere i opgøret, men det lykkedes at holde KIF nede på tre mål - godt hjulpet på vej af endnu en straffekastredning af Torbjørn Bergerud. Den norske VM-helt reddede fire af otte straffekast - og akkurat som ved VM var han iskold i en disciplin, han ellers ikke har været voldsomt stærk i i løbet af sæsonen.

Sejren var TTH Holstebros 10. i de seneste 11 kampe, og den betyder, at holdet fortsat ligger på en delt andenplads sammen med Bjerringbro-Silkeborg.

Onsdag aften vandt Bjerringbro-Silkeborg 28-20 over HC Midtjylland. Midtjyderne kom aldrig i nærheden af sejren, og var i anden halvleg nede med 12 mål.

Aalborg Håndbold ligger på 888-ligaens førsteplads.