TTH fortsætter med at imponere

Aalborg Håndbold kunne ikke dæmme op for det vestjyske hold, der er på kurs mod at vinde grundspillet.

Team Tvis Holstebro fortsætter med at imponere i Boxer Herreligaen i håndbold. Onsdag aften vandt topholdet 30-23 ude over Aalborg Håndbold, så vestjyderne udbyggede føringen i ligaen.

Team Tvis Holstebro topper ligaen med 34 point for 23 kampe. Med tre runder tilbage har klubben dermed kurs mod at vinde grundspillet. Kampen var helt lige i første halvleg, og Aalborg Håndbold var kun bagud 13-14 ved pausen.

I de sidste 30 minutter gik det imidlertid helt galt for hjemmeholdet, der slet ikke kunne bryde igennem gæsternes forsvar. Aalborg Håndbold, der har 27 point, tillod sig blandt andet en scoringspause på over ti minutter i anden halvleg.

Ligaens nummer to, Skjern Håndbold, måtte nøjes med 31-31 hjemme mod Sønderjyske, der førte længe i anden halvleg. Skjern har 31 point, mens Sønderjyske har 22 point på ottendepladsen, der akkurat giver adgang til slutspillet.

Klubben trues dog af Skanderborg Håndbold, der er nummer ni med 21 point, efter at holdet vandt 27-19 hjemme over HC Midtjylland. Bjerringbro-Silkeborg vandt 23-16 hjemme over Nordsjælland Håndbold, mens GOG Håndbold sejrede med hele 33-19 ude over Ribe-Esbjerg.

Mors-Thy vandt 27-23 hjemme over Skive fH, der fortsat er sidst med ti point.