TTH fjernet fra Dansk Håndbold Forbunds sorte liste

Egenkapitalen er sikret hos TTH Holstebro. Klubben er derfor fjernet fra DHFs sorte liste, og kan igen skrive kontrakter.

TTH Holstebro
Foto: Arkiv

TTH Holstebro har været truet på eksistensen, men kan nu ånde lette op. Klubben har manglet penge og været så pressede, at kvindeholdet ikke har haft lov til at skrive kontakter, og det har indtil nu kun været et spørgsmål om tid, før herreholdet måtte lide samme skæbne, men de værste økonomiske kvaler er nu fortid. Derfor har Dansk Håndbold Forbund nu fjernet TTH fra deres sorte liste, det betyder, at begge hold nu igen må tegne nye kontrakter, det skriver DR.dk.

 - Det betyder alt. Vi er rigtig glade for, at det er lykkes, men vi er også ydmyge. Vi har været meget flove over at være på listen. Hvis vi ikke havde været i stand til at samle egenkapitalen, så jeg tør ikke tænke på, hvor vi var endt henne, siger klubbens formand Jørgen Hansen til DR.

Klubben meldte i oktober sidste år ud, at den manglede seks millioner for at sikre den videre drift. De penge er kommet ind efter en jagt i lokalsamfundet. De nye penge til trods skal der tænkes nyt på direktionsgangene i Holstebro, så en lignende situation ikke opstår igen.  

- Vi skal finde en balance, hvor vi sætter tæring efter næring. Vi har lagt en plan for, hvordan det skal lykkes, og den er der stor tillid til. Det betyder, at vi sætter en prop i omkostningerne. Der vil ikke blive tilført økonomi til det sportslige set up, ligesom at der ikke vil være de store udskiftninger i vores trupper.

På økonomifronten forventer klubben et mindre overskud i denne sæson. Lidt mere blandet er succesen for TTH Holstebros to hold. Herrerne ligger nummer to 888 Ligaen, mens damerne indtager en 10. plads i Primo Tours ligaen.