TTH er i semifinalen

Med en sejr på 25-21 over Sønderjyske er håndboldherrerne fra Team Tvis Holstebro videre til semifinalerne.

tth_logo.jpg
Foto: Team Tvis Holstebro

Team Tvis Holstebro er som det første hold klar til DM-semifinalerne i håndboldherrernes slutspil.
    
Det står klart, efter at træner Patrick Westerholms spillere lørdag på hjemmebane slog Sønderjyske med 25-21.
    
Med sejren er Team Tvis sikker på at slutte på en af de to øverste placeringer i gruppe 1, der også har deltagelse af Bjerringbro-Silkeborg (BSV) og Skjern.
    
Team Tvis vandt for halvanden måned siden grundspillet, men en skade til profilen Peter Balling har givet holdet udfordringer i slutspillet, hvor det er blevet til knebne nederlag til BSV og Skjern.
    
Spillet var heller ikke overbevisende i lørdagens hjemmekamp mod Sønderjyske, hvor stærke målmandspræstationer i begge ender af banen dannede rammen om en målfattig affære.
    
Værterne førte 11-9 ved pausen, og det lignede en tidlig afgørelse, da Magnus Bramming bragte Tvis i front med 16-12 otte minutter efter pausen.
    
En lang scoringspause hos Tvis var dog medvirkende til, at Sønderjyske lidt senere kunne reducere til 17-18.
    
Kampen lå længe på vippen med en etmålsføring til hjemmeholdet, indtil de sidste fem minutter, hvor Tvis kom afgørende foran med 22-19.
    
I de sidste sekunder cementerede Tvis-målmand Jonas Hansen sejren, da han så, at gæsternes mål var tomt. Med et skud over en banelængde øgede han til slutresultatet 25-21.
    
Trods nederlaget har Sønderjyske fortsat en spinkel chance for at nå semifinalerne. Det kræver dog, at BSV senere lørdag taber til Skjern.
    
Tvis fører gruppe 1 med otte point foran BSV med seks point. Sønderjyske følger efter med fire point, mens Skjern på sidstepladsen har tre point.
    
Når lørdagens kampe er færdigspillet resterer der en spillerunde i gruppe 1.
    
/ritzau/