TTH: Damgaard risikerer at misse slutspil

Team Tvis Holstebros stjernespiller Michael Damgaard blev skadet i den sidste grundspils-kamp for Team Tvis Holstebro. Han risikerer nu at misse slutspillet.

Damgaard_0.jpg

Team Tvis Holstebros landsholdsspiller Michael Damgaard blev skadet i den sidste grundspils-kamp for Team Tvis Holstebro og risikerer derfor at misse slutspillet. Det skriver TV 2 SPORT.

- Lægen i går vurderede, at jeg har et ledbånd som nok højst sandsynligt skal opereres, men vi maler ikke fanden på væggen endnu, og vi håber på det bedste, siger Damgaard til TV 2 SPORT og fortæller, at han nok vil misse slutspillet, hvis operationen bliver til virkelighed.

Senere i dag lægger Michael Damgaard vejen forbin en specialist og håndkirurg fra Herning, og så afgøres det, hvor alvorlig skaden er.

- Jeg har da en drøm og et håb om, at hvis det er, at man så kan udskyde operationen, men nu må vi se. Sådan noget kan jeg ikke gøre noget ved uheldigvis, fortæller en træt og skuffet spiller.

Fejrede fødselsdag på skadestuen

Michael Damgaard måtte på grund af skaden fejre det sidste af sin fødselsdag på hospitalet, mens han hånd blev undersøgt - næppe den ønskede måde at fejre sin 25 års fødselsdag på.

Det så da også alvorligt ud, da Damgaard smerteplaget måtte forlade banen,

- Hånden var hoppet helt ud af led. Den sad over underarmen så at sige. Jeg har været utroligt heldig. Lægerne havde aldrig set noget lignende, sagde de. Så det er dejligt, at der ikke er noget, der var brækket, og at de lige kunne rive den på plads, siger Damgaard til TV 2 SPORT.

Team Tvis Holstebro er i slutspillet havnet i pulje med KIF Kolding/København, Skjern Håndbold og Århus Håndbold. Slutspillet begynder den 1. april.