TTH-damerne henter to point på kontoen trods uskøn kamp

TTH vandt her til aften 25-22 over Ajax København.

Arkivfoto af TTH-cheftræner Pether Krautmeyer.
Arkivfoto af TTH-cheftræner Pether Krautmeyer.
Foto: Scanpix / Morten Stricker

Sejren for Krautmeyers damer var ikke den skønneste affære, og holdet kæmpede med at passere Sarah Nørklit i Ajax København målet. 

- Vi brænder alt for meget i kampen, og har utrolig svært ved at finde skarpheden foran mål. Det er heldigt at vi har råd til afbrænderne i dag, men de vil blive dyre når vi møder et tophold, som vi netop gør næste gang mod Nykøbing Falster, udtaler TTH-cheftræner, Pether Krautmeyer, i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

De mange afbrændere betød, at TTH Holstebro var bagud med 10-11 efter kampens første 30 minutter.

Efter pausen blev spillet dog bedre for TTH-damerne, og skudene fra bagkæden og fløjene var med mere selvtillid. Men Ajax København og TTH Holstebro fulgtes ad helt hen til det 52. min. hvor stillingen var helt lige til 21-21. 

I slutminutterne blev TTH-forsvaret mere solidt, og eftersom Ajax kun leverede 2 scoringer på kampens resterende minutter, så kunne TTH knokle en 25-22 sejr hjem.

- Jeg er sindssygt lettet over denne sejr. Det var virkelig en arbejdssejr for os. Vi spiller ikke godt i dag, og jeg tror det er fordi, at vi tvivler så meget på os selv og det koncept vi har. Jeg har meget arbejde foran mig til torsdag før vi møder Nykøbing. Vi skal være langt bedre på mange områder, ellers bliver det meget vanskeligt. Men i dag glæder vi os over to point, lyder det fra Pether Krautmeyer.