TTH anmeldt: Brugte ulovlige spillere

Dansk Håndbold Forbund har indledt en disciplinærsag mod Team Tvis Holstebro efter, at de muligvis har brugt to ulovlige spillere i en pokalkamp. Det oplyser sporten.tv2.dk.

To Team Tvis Holstebro-spillere var ikke berettiget til at spille, da holdet spillede pokalturneringskamp mod Hadsten Sports Klub den 1. september. En kamp der endte 34-20.

Det mener Dansk Håndbold Forbund.

- Det drejer sig om to spillere, men jeg kan ikke fortælle hvilke. Det vil komme frem, når afgørelsen foreligger. Det drejer sig om, hvorvidt deres kontraktforhold ikke har været i orden, da de spillede. Det er det, vi undersøger i øjeblikket. Team Tvis Holstebro mener, at de har haft tingene i orden, siger disciplinærudvalgsformand Jens Bertel Rasmussen til sporten.tv2.dk.

Sagen betyder, at Team Tvis Holstebros pokalkvartfinale mod Vejen EH på næste onsdag foreløbig er udsat.

Bekræfter sag

Team Tvis Holstebros direktør Jacob Jørgensen bekræfter overfor sporten.tv2.dk, at der er åbnet en sag om ulovlige spillere.

- Jeg synes, at formanden (Jens Bertel Rasmussen. red.) skulle bruge sin tid på at behandle sagen i stedet for at udtale sig om den. Det er det, han får sine penge for, siger Jacob Jørgensen.

Skulle det vestjyske håndboldhold tabe sagen, vil de ifølge sporten.tv2.dk højest sandsynlig blive taberdømt i ottendedelsfinalen mod Hadsten.

Hvilke to spillere, det drejer sig om, er endnu uvist.