Truet med pistol til at hæve penge

En 34-årig mand blev tidligt i morges slået, sparket og truet med en pistol af to hætteklædte mænd. De ville have ham til at hæve penge ved to banker i Hurup.

311209_NordeaAutomat001.jpg

Ved femtiden torsdag morgen blev en 34-årig mand fra Thisted passet op af to hætteklædte mænd, da han til fods var på vej efter brød hos bageren i Hurup. De to mænd ville have den 34-årige til at udlevere kontanter og tvang ham hen til to hæveautomater, så han kunne hæve penge.

Først forsøgte de uden held at få manden til at hæve 3.000 kroner ved Nordea i Bredgade i Hurup, og da det mislykkedes, fik de ham hen til Danske Banks hæveautomat i Jernbanegade. Her blev der hævet 1.000 kroner af tre omgange. Fjerde gang mislykkedes det, da manden kommer til at taste en forkert pin-kode, det forklarer vagtleder Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Inden de to røvere tog flugten, stjal de også mandens mobiltelefon og tegnebog, der ikke kun indeholdt hans hævekort, men også hans venindes. Manden blev efterladt på gaden i Hurup omtumlet efter slag og spark, og han blev kørt til sygehuset i Thisted.

Politiet efterlyser nu de to mænd, som der kun er sparsomt signalement af. Begge beskrives som:- 28-35 år- 180 cm. høje- mørke joggingbukser og mørke trøjer- sorte elefanthuer- tale dansk med let udenlansk accent

Oplysninger i sagen til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.