Truer Rikke Skov med eksklusion

Håndbold Spiller Foreningen overvejer at smide landsholdsspillere ud.

Viborg HKs landsholdspiller Rikke Skov risikerer at blive smidt ud af Håndbold Spiller Foreningen.

Foreningen overvejer at eksludere de medlemmer, der har sagt ja til at spille på landsholdet, selv om de er blevet opfordret til at boykotte det på grund af den verserende lønkonflikt - og det gælder blandt andre Rikke Skov.

- Fra min optik så kan vi ikke løbe rundt og hjælpe folk, som ikke støtter op om det, vi som forening står og kæmper for, siger Håndbold Spiller Foreningens formand Michael Sahl Hansen til spn.dk.

Selv tager Rikke Skov udsigten til en ekslusion med ro.

- Jeg vil hellere være fri for spillerforeningen, hvis det skal være sådan en fagforening. Jeg har betalt penge til den i alle år, men de metoder, som foreningen har brugt i mange situationer, er jeg meget imod, siger hun til spn.dk.

AG: Ingen er blevet truet

Medlemmer af Håndbold Spiller Foreningen er også blevet beskyldt for at true spillere til at sige nej til landsholdet. Men det afviser en af nej-sigerne,  Ann Grete Nørgaard fra Team Tvis Holstebro.

Hun siger til Newspaq, at hun har været med til at ringe rundt til andre spillere - men håber ikke, at det er blevet opfattet som en trussel. Hun mener, at det er "uforståeligt, at nogen vælger at gå bag ryggen på fællesskabet".