Truede ekskæreste med luftpistol

25-årig mand er varetægtsfængslet for at sætte en pistol for panden af sin ekskæreste. Da hun stak af, kunne hun høre pistolen klikke.

Ny politibil front, udrykning 150713.jpg

En 19-årig kvinde fra Nykøbing blev søndag aften truet på livet af sin 25-årige ekskæreste.

Politiet fik klokken 22.15 en anmeldelse om, at manden havde opsøgt ekskæresten på hendes bopæl. Kvinden fortalte, at manden havde sat en pistol for panden på hende, og da hun stak af, kunne hun høre pistolen klikke bag sig.

Kvinden mente, at der var tale om en rigtig pistol, men da politiet nåede frem, viste det sig, at der var tale om en luftpistol. Ordensmagten ser alligevel meget alvorligt på truslerne, fordi hun i situationen ikke kunne vide, at der ikke var tale om et rigtigt skydevåben.

Den 25-årige blev mandag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor retten besluttede at varetægtsfængsle ham i fire uger. Ifølge politiet er han tidligere straffet for lignende kriminalitet og blev for nylig prøveløsladt.

Ud over trusler er manden også sigtet for forsøg på grov vold og hærværk, idet han ifølge sigtelsen slog ud efter kvinden med et jernrør og herefter raserede lejligheden med jernrøret og et baseballbat.