Trine Troelsen til FCM

Landsholdsprofilen Trine Troelsen skifter med øjeblikkelig virking fra SK Aarhus til FCM Håndbold.

FCM Haandbold.jpg

Den 24-årige bagspiller Trine Troelsen er kvinden der skal lukke hullet efter den langtidsskadede playmaker Lærke Møller. Trine Troelsen er på FCM-holdet allerede fra idag, fortæller en glad sportsdirektør i FCM Håndbold.

 - Med Trine på holdet falder en sten fra mit hjerte. Hun er en af de største hjemlige profiler, og med sin alder, personlighed og kompetencer passer hun perfekt ind i det glidende generationsskifte, klubben er igang med, fortæller Frank Henriksen.

SKIFTER PÅ GRUND AF URO

trine_troelsen.jpg

For hovedpersonen selv er skiftet kommet i stand i ekspresfart. Og beslutningen betyder, at Troelsen ikke repræsenterer århusianerne i den kommende Nordea Cup-finale mod FCK Håndbold.

- Uoen har ulmet længe og tæret voldsomt på kræfterne. Fremtiden i Århus var usikker for mig. Derfor fokuserer jeg på min egen håndboldfremtid. Perspektiverne ved at skifte til FCM er så store, at jeg ikke kunne sige nej, fortæller Trine Troelsen.

Trine Troelsen får debut for FCM Håndbold, når klubben søndag den 10. januar ude møder KIF/Vejen i forårspremieren i ligaen.