Trine Jepsen: Fra Popstars til direktørstol

37-årige Trine Jepsen fra Herning bliver ny direktør for herregården Nørre Vosborg ved Vemb. Se hende her sætte ord på rejsen fra Popstars til direktør.

Trine Jepsen Direktoer_0.jpg

Fra 1. juni kan Trine Jepsen tilføje direktør til sit alsidige CV. Her sætter hun sig nemlig i direktørstolen på kulturcentret og herregården Nørre Vosborg ved Vemb.

At det er den 37-årige Trine Jepsen, der fra 1. juni er en overraskelse for mange.

Men ikke for Trine Jepsen selv.

- Dette er en fantastisk udfordring og en naturlig forlængelse af mine fire år som afdelingsleder på Dansk Talentakademi. Alt jeg tidligere har beskæftiget mig med har i et eller andet omfang handlet om at formidle historier og oplevelser inden for det kunstneriske felt, siger Trine Jepsen.

Melodi Grand Prix og Popstars

Hun fik sit musikalske gennembrud i 1999, da hun sammen med Michael Teschl vandt det Danske Melodi Grand Prix. Men hun slog for alvor sit navn fast hos det danske folk, da hun i 2001 medvirkede i og vandt talentprogrammet Popstars på TV 2.

Ud af tusindvis af håbefulde sangerinder ind spe gik Trine Jepsen sammen med Sofie Hviid, Julie Næslund og Louise Lolle hele vejen i programmet og blev til pigegruppen EyeQ.

Popgruppens sange blev landeplager, og gruppen opnåede så stor succes, at deres debutalbum solgte i mere end 250.000 eksemplarer, inden gruppen i 2003 gik i opløsning.

Musicalstjerne

Herefter fulgte en række år, hvor Trine Jepsen spillede flere støre roller i teater - og musicalforestillinger i Danmark. Mange på musikteatret i Holstebro. Herunder hovedrollen i Disneys Aida og titelrollen i Evita i 2013.

Trine Jepsen spillede også Tante Sofie i musicalen »Folk og røvere i Kardemommeby« i Herning Kongrescenter, rollen som Grizabella i »Cats« både i Herning og Holstebro og Ursula i »Den lille havfrue« i Musikteatret.

Siden 2011 har hun været leder af musical - og teaterlinjen på Talentakademiet i Holstebro. Det er her, hun for alvor bevæger sig fra rampelyset og onm bag scenen.

Men Trine Jepsen stoppede ikke med at være i front, for hun har også haft en række værtsroller både på TV 2, Kanal 4 og ikke mindst på TV MIDTVEST Mokka, hvor hun i julen var vært på en række juleprogrammer. Dem kan du se HER

Privat er Trine Jepsen bosiddende i Herning, gift og mor til en datter.

Vi har blandt andet spurgt hovedpersonen, hvordan hun er gået fra Popstars til direktørstolen:

1:51