Tricktyve på spil ved banker

En mand blev frarøvet 12.000 kroner ved Nordea i Struer. I Bjerringbro fik politiet sat en stopper for to tricktyve.

Nordea Haeveautomat.jpg

En 78-årig mand fra Struer blev godt og grundig snydt, da han fredag hævede penge ved Nordea i Struer.

Da manden havde hævet penge i banken, blev han kontaktet af en mand, som fortalte ham, at han havde glemt 100 kroner i hæveautomaten.

Manden fik den 78-årige med tilbage til automaten og fik ham til at finde sit kort frem, hvorefter det på mystisk vis forsvandt.

 - Inden manden fandt ud af kortet var forsvundet og fik spærret kortet, havde gerningsmanden hævet 12.000 kroner fra mandens konto, fortæller vicepolitikommissær Simon Skelkjær fra lokalpolitiet i Holstebro.

Det er politiets teori, at gerningsmanden har afluret koden.

Gerningsmanden er mellem 20 og 25 år, omkring 180 centimer og slank. Han talte engelsk og havde et skandinavisk udseende.

Rumænere på spil i Bjerringbro

I Bjerringbro var to rumænere på spil ved Jyske Bank, men her fik politiet sat en stopper for deres aktiviteter.

De to rumænere stod og rodede med hæveautomaten i banken, men inden de fik penge ud af deres foretagende, blev de anholdt af politiet.

De havde sat dobbeltklæbende tape op, så dankortet ikke kom ud igen. Når kunden så gik ind i banken for at klage, kunne de snuppe kortet. Før dette havde de så afluret pinkoden og kunne derfor misbruge det.

Efter et grundlovsforhør ved Retten i Viborg er de nu varetægtsfængslet indtil den 28. juni. De er sigtet for databedrageri.