Tricktyv tog telefonen

Restaurantgæster fik stjålet deres iPhone af tricktyv, der ville sælge gamle aviser.

Iphone.jpg

To gange tirsdag aften stjal en tricktyv dyre iPhone 4 telefoner fra folk, der var ved at spise. Første gang klokken 19.20 på Hotel Eyde i Herning. Her kom en cirka 25-årig mand ind og ville sælge gamle eksemplarer af avisen "Børsen". Her opsøgte han en 50-årig mand fra Hadsund, der var ved at spise.

For at aflede opmærksomheden lagde tricktyven de gamle aviser oven på den 50-åriges iPhone. Da tyven gik igen tog han både aviser og mobiltelefon med sig.

Sporet til Silkeborg

Ved hjælp af en sporingsanordning i telefonen kunne den 50-årige se, at hans telefon var i Silkeborg ved 20-tiden. Og kort efter klokken 20.20 skete, der et lignende tyveri netop i Silkeborg.

Klokken 20.20 blev der også stjålet en iPhone 4 fra en kvindelig kunde på restaurant Asia i Silkeborg. Også her forsøgte tricktyven at sælge aviser.

Ubrugelige i Danmark

De to telefoner skal formentlig ud af landet. I følge politiet er de blevet spærret, så de ikke kan bruges i Danmark. Siden tyveriet har telefonerne været slukket, hverken politiet eller ejerne ved ikke hvor de to iPhone befinder sig.

Tricktyven beskrives som en 25-årig mand på 170-175 centimeter og kraftig/muskuløs. Han havde en grå stof-kasket på og sort jakke.