Tredje overfaldsmand anholdt

Det var ud for varmestuen her i Bethaniagade, at en 26-årig mand blev udsat for et voldsomt overfald af to mænd og en kvinde natten efter J-dag den 2. november. Tirsdag aften anholdt Herning Politi den tredje overfaldsmand.

En 20-årig mand har siden den 2. november været på flugt fra politiet, efter han har været efterlyst for et groft overfald mod en 26-årig mand ud for varmestuen i Bethaniagade i Herning. Offeret blev slået og sparket flere gange i hovedet, så han i en periode var bevidstløs.

- Vi har ledt efter ham på flere adresser i længere tid. Tirsdag fik vi så et tip om en adresse, hvor han skulle være. Vi sendte en patrulje derud, hvor vi fandt ham og anholdt ham, fortæller Michael Schultze, vicepolitikommissær ved Herning Politi.

To overfaldsmand har været i retten

De to øvrige voldsmænd, en 23-årig mand og en 18-årig kvinde, blev anholdt den 6. november, hvor de begge blev varetægtsfængslet. De blev fredag i sidste uge fremstillet ved Retten i Herning. Her blev den 18-årige kvinde frikendt, mens den 23-årige mand fik en dom på tre måneders ubetinget fængsel. Begge blev dog løsladt efter retsmødet, og Herning Politi oplyser, at det er usikkert, hvornår den 23-årige skal afsone den resterende del af dommen.

Den 20-årige mand, der tirsdag blev anholdt, bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag.