Tre midt- og vestjyske ministre

17 ministre bliver der plads til i Lars Løkke Rasmussens nye regering. Det skriver den kommende statsminister nu på sin facebookprofil. Blandt andet Kristian Jensen, Inger Støjberg og Esben Lunde Larsen. Søren Gade er ikke på listen

nyregering_0.jpg

Her er Lars Løkke Rasmussens facebookopdatering:

"Klokken 10.00 går jeg til Dronningen for at forestille den nye regering. Vi mødes forinden - om 45 min. - i statsministeriet. Regeringen er en mindretalsregering, som inviterer til bredt samarbejde i Folketinget. Vi er kun 17 (mod 20 indtil nu) og repræsenterer en god bredde i alder, geografi og køn. 10 har prøvet det før - syv er helt nye. Gennemsnitsalderen er godt 50 og spænder fra 31 til 70 år. Vi er (desværre) en kvinde mindre end i den gamle re...gering, men til gengæld (og det er jeg glad for) tre ministre færre i alt. Og vi er i den grad klar til at trække i arbejdstøjet. Det bliver hårdt og arbejdsomt, men vi er klar til at tage fat under mottoet "Sammen for fremtiden!"

Danmark nye regering ser således ud:

Statsminister Lars Løkke Rasmussen Finansminister Claus Hjort Frederiksen Udenrigsminister Kristian Jensen Kulturminister og kirkeminister Bertel Haarder Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg Social- og indenrigsminister Karen Ellemann Justitsminister Søren Pind Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt Minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde Skatteminister Karsten Lauritzen Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen Forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde Carl Holst Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen"