Tre-årig kontrakt med Rasmus Lauge

Bjerringbro-Silkeborg har indgået en 3-årig aftale med 17-årige Rasmus Lauge, der betegnes som et af de største danske håndboldtalenter.

Det 17-årige håndboldtalent, Rasmus Lauge, har skrevet kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold. Rasmus Lauge har fået hele sin håndboldopvækst i Bjerringbro FH, og har i indeværende sæson været fast inventar til Bjerringbro-Silkeborgs træninger. Samtidig har han formået at slå til i de sidste par kampe, hvor han har fået chancen, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Lovende karriere

Rasmus er topscorer på det danske U-19 landshold med 121 mål i 33 kampe. Og cheftræner Carsten Albrektsen i Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold, ser en lovende karriere for den unge venstre back: - Det er sjældent man ser en så ung spiller gå ind på det højeste niveau i Danmark og matche sine konkurrenter både teknisk, og ikke mindst fysisk. Nu bliver det vigtigt for os og Rasmus, at hans fortsatte udvikling sker i et passende tempo.

Rasmus Lauge selv siger om kontrakten:- Det vigtigste for mig har været at spille det sted hvor jeg har størst mulighed for at udvikle mig, og det er jeg slet ikke i tvivl om, at det er i Bjerringbro-Silkeborg.