Tre anholdt i røveri-sag

Syv personer har i dag været anholdt i sagen om røveriet mod købmanden i Troldhede. Fire er løsladt igen, men tre forventes fremstillet i morgen.

roever.jpg

Røveri-sagen fra Troldhede er ved at nærme sig dagens afslutning. Nu med tre anholdte, to mænd og en kvinde, som sidder i arresten i Herning.

Ifølge politikommissær Michael Kjeldgaard fra Midt og Vestjyllands Politi i Herning, som leder efterforskningen af røveriet, er afhøringerne af de tre netop nu i gang. Politiet har endnu ikke besluttet, om alle tre anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen eller om det kun er de to mænd, som begik det egentlige røveri, der skal fremstilles.

De tre personer er i alderen ca 25 år og er fra lokalområdet til Troldhede.

- Jeg kan ikke sige ret meget om sagen, da vi er ved at afhøre de anholdte netop nu, siger Michael Kjeldgaard.

Lånte bil til røveriet

Tidligere i dag blev fire personer anholdt efter et tip fra en borger, der havde genkendt den røde Polo, de kørte rundt i, som den efterlyste bil fra røveriet. De personer er blevet løsladt igen og kender formentlig intet til røveriet. De havde tilsyneladende blot lånt bilen ud til de tre gerningsmænd, som ikke fortalte, hvad de havde planer om at bruge bilen til.

Se også: Knivrøveri i Troldhede