Travlhed hos politiet

Midt- og Vestjyllands Politi har haft travlt siden fredag aften, oplyser vagthavende.

I går aftes fik de en anmeldelse fra en forbipasserende mand om en østeuropæisk bil med tre sovende mænd på Søgårdvej i Vinderup. Da politiet ankom til stedet fandt de dog ingen tyvekoster i bilen. Rutinemæssigt undersøgte de området i nærheden med hunde, og her fandt de en taske med indhold, som de tre østeuropæere indrømmede var deres. De blev herefter anholdt, og blev varetægtsfængslet ved retten i Herning her til formiddag.

I Ikast blev en vægter kl. 4.00 i nat truet af to mænd på Mercurvej. Den ene truede med en kniv, hvilket fik vægteren til at slå han i hovedet med sin stavlygte og han faldt om.  Hans makker fik han revet op igen, og de flygtede fra stedet. De to mænd er endnu på fri fod.

I Holstebro blev en taxachauffør overfaldet af sin kunde, en 35 årig mand fra Sørvad,  efter endt kørsel på Enghavevej.  Inden havde der været uenighed om betaling, og kunden valgte at tisse på taxaen. Chaufføren stod ud af bilen og blev da overfaldet af den berusede mand. Andre taxachauffører ankom til stedet for at hjælpe, og den 35 årige mand blev anholdt af politiet. Han sov i detentionen i nat, men blev løsladt her til morgen.