Travle tyve på togt

Tre hætteklædte mænd stod bag stribevis af natlige indbrud - politiet efter en sort Audi

HolstebroNaerSkilt.jpg

Tre unge kriminelle havde usædvanligt travlt natten til torsdag. På få timer blev der meldt om seks indbrud eller indbrudsforsøg, og Midt- og Vestjyllands Politi formoder, at de blev begået af de samme gerningsmænd.

Første anmeldelse kom klokken 01.48 fra Statoil på Bredgade i Bording, hvor tyvene forsøgte at bryde et pengeskab op.

Klokken 02.22 var tyvene nået til svømmehallen på Frisenborgparken i Ikast. Et vidne så tre hætteklædte mænd, der forsøgte at bryde ind. Vidnet råbte dem an og fik et kontant svar tilbage: - Vi ved hvor du bor!

Klokken 02.57 havde gerningsmændene bevæget sig ind i Sydøstjyllands Politikreds, hvor der blev meldt om et indbrud i Østbirk - og 03.09 kom turen til Statoil i Ejstrupholm. Tyvene forsøgte at bryde pengeskabet op, men tankstationens alarm og røgkanon tvang dem til at flygte.

OK Plus-tanken på Bredgade i Kjellerup var næste mål. Klokken 04.17 stak tre gerningsmænd af med kontanter, skrabelodder og cigaretter. Sidste mål på turneen var et indbrud i Nørager.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har set eller ser den mørke Audi. Den havde nummerpladerne YV 51 730 - nummerplader, som er stjålet fra en Opel Vectra i Østjylland.

Tyvene bar alle elefanthuer og talte ifølge et vidne dansk med udenlandsk accent.