Transfer LIVE: Få overblik over FCMs handler

FC Midtjylland har travlt med at få de sidste spillerhandler i hus, før transforvinduet lukker til midnat. To nye spillere er offentliggjort.

FC_Midtjylland_logo.jpg

FC Midtjylland har i dag offentliggjort købet af to nye spillere.

Der er tale om den norske 25-årig midtbanespiller Harmeet Signh,fra Molde og den 17-årig spiller Kaan Kairinen fra den finske klub FC Inter Turku Oy.

Harmeet Singh

Den norske spiller, Harmeet Singh, er i dag stødt til FCMs træningslejr i Dubai for at skrive under på en en tre-årig kontrakt. Han skal skabe konkurrence på midtbanen, hvor han både kan spille offensivt og defensivt.

Den 25-årige norske midtbaneprofil er noteret for syv landskampe, har vundet tre trofæer og var i sidste sæson med til at sikre Molde det norske mesterskab.

- Det er lidt af et scoop, at vi kan hente ham til FC Midtjylland. Det troede jeg ikke var muligt, da transfervinduet åbnede, siger sportsdirektør Claus Steinlein til FCM TV.

Det er ikke kun sportsdirektøren, der er begejstret for det nye samarbejde. Også den norske spiller ser lyst på fremtiden.

- Det var dejligt at få kontrakten på plads. FC Midtjylland er en ambitiøs klub med en god fodboldfilosofi. De spiller en type fodbold, som jeg kan lide at spille, og jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig i klubben, siger Harmeet Singh til FCM TV.

 

Kaan Kairinen

FC Midtjylland har ligeledes skrevet under på en tre-årig kontrakt med den finske midtbaneslider Kaan Kairinen, som klubben selv beskriver som en af de mest ombejlede talenter i europæisk fodbold.

Allerede som 15-årig fik Kaan Kairinen debut i den bedste finske række Veikkausliiga. I dag står den defensive midtbaneslider noteret for 50 kampe for FC Inter, der i sidste sæson sluttede som nummer fire lige uden for de europæiske pladser, skriver FC Midtjylland på deres hjemmeside.

- Kaan er en eftertragtet spiller, der har været i søgelyset hos flere europæiske storklubber. Vi er stolte over, at det er lykkedes os at hente så lovende en spiller til FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein til FCM TV.

Den unge spiller er ifølge FC Midtjylland glad for det nye samarbejde, som han mener kan være med til at udvikle positivt.

 - Det føles fantastisk. Det er det første store skridt i min karriere, som jeg ser virkelig frem til. Jeg føler, at tidspunktet er det rigtige for mig. Samtidig vil jeg også gerne takke Inter Turku for en god tid i klubben. (…)Jeg håber, jeg kan udvikle mig og blive en endnu bedre fodboldspiller i FC Midtjylland. Det er jeg klar til at arbejde hårdt for. FCM er en topklub i Skandinavien, så det her er en god mulighed for mig, siger Kairinen til FCM TV.

Den norske landsholdsspiller Harmeet Signh, der har indiske rødder, skal fra i morgen træne med sine nye holdkammerater. Kaan Kairinen støder først til truppen, når klubben igen er tilbage på den danske jord.