Traktor-tvist endte med peberspray og iturevet politiskjorte

En 30-årig mand ville bestemt ikke med politiet tirsdag aften. Hele miseren begyndte med en strid om en traktor. Det endte med peberspray.

En uenighed om ejerskabet af en traktor fik en dramatisk afslutning tirsdag aften. En politipatrulje måtte både bruge peberspray og ringe efter forstærkning for at anholde en 30-årig mand.

quoteÉn af kollegerne får revet sin skjorte i stykker.

Allan Riis

Det var en 38-årig mand, der havde tilkaldt politiet. Manden manglede sin traktor og havde en mistanke om, hvem der havde snuppet den. Derfor kørte han fra sit hjem i Spentrup nord for Randers til Løgstrup-området, hvor manden på 30 år bor.

Sprang op i traktorens førerhus

Hjemme ved den 30-årige, kunne den 38-årige se, hvordan hans formodede traktortyv sprang op i maskinens førerhus. Han nægtede at komme ud igen. Men pludselig skete det alligevel, og han for ifølge den 38-åriges forklaring til politiet ud og slog ham med knytnæveslag.

Efterfølgende kom politipatruljen. De forsøgte at blande sig og ville gerne anholde den 30-årige mand, men han var voldsomt ophidset og overhovedet ikke samarbejdsvillig. Derfor måtte politiet bruge peberspray og derudover tilkalde flere betjente, så de kunne overmande ham.

- Det er usædvanligt, at man er så ophidset over en traktor. Én af kollegerne (betjentene, red.) får revet sin skjorte i stykker, fortæller vagtchef Allan Riis fra Midt- og Vestjyllands Politi.

I forbindelse med at betjentene ville sætte ham i politibilen, sparkede han også voldsomt på den.

Jurist skal vurdere sagen

Manden er onsdag morgen fortsat anholdt og er blevet sigtet for flere overtrædelser af straffeloven. Han er en gammel kending af politiet, og ordensmagtens jurist skal nu afgøre, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør eller ej.