Træner Thorup hylder bredden i FC Midtjyllands trup

FC Midtjyllands træner, Jess Thorup, havde kun ros til bredden i sin trup efter 2-0-sejren ude over OB.

Foto: Scanpix/AFP/Stringer

På trods af seks udskiftninger i FC Midtjyllands startopstilling efter midtugens Europa League-kvalifikationskamp mod Apollon Limassol klarede FCM alligevel skærene. Søndag eftermiddag vandt holdet 2-0 ude over OB.
    
Profiler som Jakob Poulsen, Alexander Sørloth, Kian Hansen og Jonas Borring sad på bænken fra start, hvilket gav spilletid til Markus Halsti, Simon Kroon, André Rømer og Bozhidar Kraev.
    
FCM’s træner Jess Thorup roste efter kampen bredden i sin trup.
    
 - Vi stillede med et stærkt hold på trods af alle udskiftningerne i truppen. Det var ikke fordi, at vi stillede op med en masse U-19-spillere. Alle spillerne har kvaliteten til superligafodbold, og det viser de, siger Thorup.
    
 - Planen var at give flere af spillerne nogle minutter i benene, og når vi så vandt fuldt fortjent, siger det alt om, at vi ydede en god indsats, tilføjer han.
    
Holdets sædvanlige målscorer Paul Onuachu er ude med blindtarmsbetændelse, og dette gav plads til Bozhidar Kraev i startopstillingen og Alexander Sørloth på bænken.
    
Thorup var især ude med roser til den tomålsskytten Alexander Sørloth. Den 21-årige norske angriber blev skiftet ind med 17 minutter igen og nåede alligevel at score to mål.
    
 Alex (Sørloth red.) har fundet topformen på det helt rigtige tidspunkt. Det er fantastisk og meget vigtigt for ham at få den selvtillid. Han må meget gerne fortsætte den målform i de kommende kampe, siger Thorup.
    
FC Midtjylland skal på torsdag spille returopgør i Europa League-kvalifikationen mod Apollon Limassol. Midtjyderne tabte den første kamp 2-3.

/ritzau/