Tove Videbæk stopper i kommunalpolitik

Byrådet i Ikast-Brande Kommune mister endnu et kendt ansigt ved næste kommunalvalg.

Tove Videbæk

Det konservative byrådsmedlem Tove Videbæk genopstiller ikke til det kommende kommunalvalg. Det oplyste hun tidligere på ugen på et bestyrelsesmøde i De Konservatives vælgerforening i Ikast-Brande. Det skriver aoh.dk-

- Dels vil jeg gerne have mere tid til at optimere min foredragsvirksomhed, dels vil jeg gerne bruge mere tid på min forening, som hjælper gadebørn i Nicaragua, siger Tove Videbæk til avisen.

Derudover vil Tove Videbæk gerne bruge flere timer med sin familie.

- Jeg vil gerne bruge noget mere tid sammen med mine syv børnebørn, inden de bliver store. Det skal være mens, de er små og har brug for det, derfor er det også på tide at stoppe, fortæller hun.

Tove Videbæks politiske karriere begyndte i 1998. Her kom hun i Folketinget for Kristeligt Folkeparti (senere kendt som Kristendemokraterne), hvor hun var i syv år.

I 2008 skiftede hun parti til De Konservative, og i 2009 blev hun valgt til byrådet i Ikast-Brande Kommune.

I februar oplyste Carsten Kissmeyer, at han går efter at blive Venstres bud på en ny formand for Region Midtjylland, efter han ikke blev valgt ind i Folketinget ved sidste folketingsvalg.

Dermed mister Ikast-Brande Kommune nu to kendte ansigter før kommunalvalget i 2017.

I videoen kan du få et kig ind i Tove Videbæks politiske liv.

28:03
En række af landsdelens markante folkevalgte har takket ja til at lade de midt- og vestjyske tv-seere få et kig ind i deres politiske liv. Gæst i studiet hos Klaus Knudsen Pedersen er denne gang: Tove Videbæk.