Touborg har fortrudt

Efter sidste års valgnederlag sagde SF-veteranen Kristen Touborg, at han var færdig med landspolitik – nu genopstiller han til Folketinget.

touborg.jpg

Kristen Touborg håber egentlig ikke, han igen skal i kamp om vælgernes gunst. Men bliver der i løbet af de næste to år udskrevet valg til Folketinget, så er den 68-årige SF’er parat til at gøre comeback.

Bidrager med erfaring

- Jeg mener, jeg kan gøre en forskel. Det vil være godt, hvis der kommer mere erfaring ind i Folketinget. Det er blevet meget akademisk og meget unge mennesker. Det er der ikke noget i vejen med, men det ligger i ordet folkestyre, at det helst skal være bredt, siger Kristen Touborg.Kristen Touborg håber, et folketingsvalg har lange udsigter, og at regeringen får arbejdsro til at få ting gennemført. Men med finanslovsforhandlinger på vej, hvor Venstre har meldt ud, at man ikke vil holde hånden under regeringen, og med en ind imellem skinger tone hos Enhedslisten, kan et valg til Folketinget bliver aktuelt.- Jeg håber, at regeringen holder perioden ud – at et folketingsvalg har lange udsigter, men det er nu engang nu, SF vælger kandidater, siger Kristen Touborg.Kristen Touborg vælges formelt som SF’s kandidat i Struer-Lemvig-kredsen til oktober.

1:38