Torsten Nielsens første år som borgmester

Det er nu et år siden, at den konservative Torsten Nielsen fra dene ene dag til den anden blev borgmester i Viborg. Et år, der på trods af store forandringer i såvel arbejds- som familielivet, ikke har forandret Torsten Nielsen.

19Torsten_0.jpg

Det er nu et år siden, at den konservative Torsten Nielsen fra den ene dag til den anden skiftede ejendomsmæglerfirmaet i Stoholm ud med borgmesterkontoret i Viborg. Et år, der på trods af store forandringer i såvel arbejds- som familielivet, ikke har forandret Torsten Nielsen.

- Det skulle meget gerne være den samme person både mennesket og borgmesteren, lyder det fra Torsten Nielsen fra hjemmet i Sparkær. Han bakkes op af både sin familie og sin nærmeste sekretær, Susanne Nielsen:

- Jeg synes slet ikke, at Torsten er forandret. Han er den sammen i dag, som har var for et år siden, siger hun.

Kvittede smøgerne efter tredive år

Torsten Nielsen medgiver dog, at livet har ændret sig på flere områder. Arbejdslivet som selvstændig ejendomsmægler i Stoholm var hektisk, men det er intet sammenlignet med livet som borgmester.

 - Det er min kalender, der styrer mit liv i dag, for det er klart, at der er rigtig mange møder og arrangementer, som det forventes jeg deltager i. Nok også flere, end hvad man sådan lige regner med, siger den konservative borgmester.

På det personlige plan er den største forandring, at Torsten Nielsen har kvittet cigaretterne. De var ellers hans tro følgesvend i 30 år. I stedet er han begyndt at løbe, hvilket har resulteret i et vægttab på syv kilo.

- Man har det jo fantastisk bagefter. Men jeg er nok ikke helt nået dertil, hvor jeg vil kalde det et kick, men jeg har det helt klart bedre efter en løbetur, siger han.

Se mere om Torsten Nielsen første år som borgmester i Viborg i vores udsendelse 19.30:

3:45
Selvom arbejdslivet er helt i front, så fastholder Torsten Nielsen, at det sidste år ikke har forandret ham,