Torsten Nielsen: Der er længe til kommunalvalget

Den siddende borgmester i Viborg konservative Torsten Nielsen hilser Ulrik Wilbeks kandidatur velkommen, men lægger sig ikke uden kamp.

130814TorstenNielsen.jpg

Torsten Nielsen blev nærmest kastet ind i jobbet som borgmester i Viborg, da forgængeren Søren Pape blev partiformand for De Konservative, nu får han også hård kamp i en kommende borgmesterstrid fra en af de mest kendte viborggensere overhovedet - tidligere håndboldlandsholdstræner Ulrik Wilbek. 

- Jeg synes da, det er godt for Venstre, hvis de nu endelig får styr på, hvem de satser på, siger Torsten Nielsen med antydningen af et grin.

- Jeg kender ham kun en lille smule fra politik, men vi føler jo alle sammen at vi kender ham fra sportens verden. Jeg vil da sige, at mit indtryk af ham er, at han er en rigtig god fyr hele vejen rundt, siger Torsten Nielsen om den nye modstander i den borgerlige blok i Viborg. 

Han erkender, at Wilbeks navn kan komme til at give problemer, når Torsten Nielsen selv forsøger at genvinde borgmesterposten til næste kommunalvalg.   

- Der nok ikke nogen i Viborg eller i Danmark for den sags skyld, der ikke ved hvem Ulrik er. Så jo, du kan da sige, at det har en vis effekt. Men der er længe til næste valg, og jeg har for længst lært, at politik - og især kommunalpolitik - er uforudsigeligt. Det sker jo engang imellem, at outsideren vinder, siger Torsten Nielsen, der siger at offentliggørelsen af Wilbek som borgmesterkandidat ikke vil få ham til at gøre noget anderledes i det daglige.