Topkunstnere kommer til Cold Hawaii

Saybia og De Eneste To giver i år koncert under Kia Cold Hawaii PWA World Cup i Klitmøller.

simonkvamm2.jpg

World Cup-stævnet Cold Hawaii opjusterer i år musikprogrammet dramatisk. Musikeren Simon Kvamm er blevet ansvarlig for musikken, og har i samarbejde med eventmageren Morten Manaa skabt det største musikprogram under windsurfing-stævnet nogensinde.

Saybia, der ellers har holdt musikalsk pause siden 2008 spiller torsdag d. 17. september, og dagen efter går Simon Kvamm så selv på scenen med makkeren Peter Sommer, når de giver koncert med De Eneste To. Lørdag vil DJ Pelle Peter fra P3 også underholde.

- Det er en massiv opgradering af festprogrammet under KIA Cold Hawaii PWA World Cup. Vi er vildt begejstrede og håber, at alle vil være med til at gøre disse dage til noget helt særligt, siger Finn Jorsal, formand for Friends of Cold Hawaii, der står bag World Cup'en.

Både lokalt og nationalt

Både Simon Kvamm og Morten Manaa er for nyligt selv flyttet til Klitmøller med deres familier.

- Med arrangementerne vil vi gerne bidrage til kulturlivet i Klitmøller, Cold Hawaii og Thy. I samarbejde med de lokale kræfter forsøger vi at skabe nogle festlige aftener med musik, film og underholdning på scenen i Kassehuset. Både leveret af lokalt og nationalt kendte navne, siger Simon Kvamm.

Billetterne bliver sat til salg 1. september, og er i meget begrænset antal.