Toiletpapir fremlagt som bevis

Under en retssag, hvor en 39-årig pædagog er tiltalt for at have krænket en pige på en institution i Nykøbing fremlagde anklageren i dag et stykke toiletpapir med sædrester på.

Retten i Hjørring afsiger i dag dom i en sag, hvor en 39-årig pædagog blandt andet er tiltalt for i 2009 med vold at have tvundet sig til anden kønslig omgang end samleje med en 15-årig pige. Anklageren fremlagde i dag et stykke toiletpapir med sædrester fra den sigtede pædagog. Den 15-årige piges forklaring er, at toiletpapiret stammer fra en episode, hvor pædagogen tvang hende til oralsex. Modsat forklarer den 39-årige, at pigen overraskede ham på et toilet, mens han onanerede.

Lydoptagelse i retten

Anklageren fremlagde også en lydoptagelse, der ifølge ham skulle være med den tiltalte. På optagelsen kan man høre en mandestemme sige, at hun ikke må sige noget om det her.

Det er anden gang, at den samme pige har anklaget pædagogen for overgreb. Begge gange har politiet ikke ville rejse tiltale, men nu har statsadvokaten alligevel krævet, at sagen bliver taget op i retten.

Leder: Pædagogen er uskyldig

Overgrebet på pigen skulle være foregået, mens hun var tvangsanbragt på institutionen Gøgereden med hovedsæde i Nykøbing. Gøgereden gik konkurs i maj, men den tidligere leder af institutionen tror på den tiltalte pædagog:

- Jeg tror, den pågældende pige har ønsket at komme væk fra stedet, og det her har været hendes metode til at komme væk fra stedet, mener Kirsten Andersen.

Der falder dom i sagen senere i dag.