Togulykke i Studsgård

Isglat vej skyld i toguheld udenfor Studsgård ved Herning. Det var kun en meter fra at gå rigtig galt, men ingen kom til skade ved episoden.

Arriva Tog.jpg

Toguheldet skete ved den første overkørsel på vej ud af Studsgård, hvor jernbanen krydser Momhøjvej. En ejendomsmægler var på vej hjem fra en rundvisning, og han så til, mens hans kunder i bilen foran kørte frem mod overskæringen. Den har selvbetjente bomme, som ikke var slået ned, og passagererne i bilen så toget for sent.

Så toget men kunne ikke bremseDa de opdagede toget, forsøgte de at bremse. Men det var for sent, og samtidig var vejen meget glat. Bilen kom ud over skinnerne, og toget torpederede fronten af bilen. Nummerpladen endte flere 100 meter væk fra overskæringen.

Tæt på at gå galt

Vores reporter på stedet vurderer, at det var meget tæt på at blive til en togulykke. Havde bilen bare været en meter længere fremme, havde det været en voldsom påkørsel, som sandsynligvis var endt i personskade.

Toget holder nu stille ved Studsgård mens ulykken undersøges. Der er endnu ingen oplysninger om, hvad det får af konsekvenser for togdriften.