Tilstod overfor cellekammerat

Den 28-årige somaliske mand, der er sigtet for drabet på Birthe Christiansen i Holstebro, har fortalt cellekammerat at han stak socialrådgiveren ned.

Oplysningen om, at den 28-årige Kamal Omar Youssurf skulle have fortalt om mordet til en cellekammerat i arresten Viborg, er kommet frem under det grundlovsforhør, som stadig er i gang i Holstebro.

Han har angiveligt også nævnt navnet på en anden kvindelig ansat på Jobcentret og sagt, at han også vil hævne sig på hende også, hvis han fik chancen. Forsvareren mener dog, der i begge tilfælde er tale om en misforståelse.

Youssurf blev i aftes anholdt i kiosken Slikhans og Ølgrethe i Aalborg. Indehaveren lagde mærke til hans røde sko, og kom til at tænke på det signalement, hun havde hørt i radioen. Da hun kiggede op, holdt politiet allerede udenfor kiosken. De havde spottet den somaliske mand på gaden.

Youssurf har indtil sin flugt i onsdags siddet varetægtsfængslet i arresten i Viborg, men på grund af hans farlighed vil han blive overført til sikringsanstalten i Nykøbing Sjælland efter grundlovsforhøret.