Tilskuerne har svigtet TTH Holstebro i Champions League

Ukendte hold og dårlige resultater er nogle af årsagerne til svigtende billetsalg til TTH Holstebros Champions League-kampe, mener en håndboldekspert.

Både de sportslige resultater og tilskuere har svigtet TTH Holstebro i Champions League.
Både de sportslige resultater og tilskuere har svigtet TTH Holstebro i Champions League.
Foto: Arkiv

I skrivende stund spiller TTH Holstebro sæsonens sidste kamp i Champions League. Selv om det for klubbens herrehold er noget af det ypperste, man har opnået, så har tilskuerne svigtet.

- Det er mod hold, som der ikke er nogle, der kender, så kan jeg godt forstå, at folk ikke kommer i hallen, og når du lægger dertil, at TTH kom dårligt fra start og ret hurtigt udspillede deres chancer for at nå noget sportsligt i Champions League, så kan jeg godt forstå, at folk vælger de her kampe fra og vælger at gå i hallen til nogle ligakampe i stedet for, siger håndboldredaktør på TV 2 SPORT, Dan Philipsen, til TV MIDTVEST.

Der har i gennemsnit været omkring 2000 tilskuere til TTH Holstebros Champions League-kampe. Det er lidt færre end til ligakampene og en del færre end til Bjerringbro-Silkeborgs europæiske kampe. Årsagen er især TTH Holstebros modstandere:

- Jeg tror, det er svært at sælge, når man skal gå ud til en håndboldtilskuer, der er vant til at se dem mod Skjern, Kolding og BSV, og dem man kender og pludselig fortælle dem, at det er kæmpe stort, og  nu skal man komme ned i hallen og se HBC Nantes, HC Motor Zaporozhye og Besiktas Mogaz HT - altså håndboldhold, som der ikke er nogle, der kender overhovedet hverken spillerne eller klubbernes historie.

Lige netop den pakke har været svær at sælge mener Dan Philipsen.

- Hvilket er paradoksalt, fordi det at spille Champions League for TTH’s herrer er det største, klubben nogensinde har nået, slutter han.