Tilskuer: Jeg fik bank af dørmænd

Politiet leder efter nogle dørmænd, der mistænkes for at have banket en tilskuer til Supercross i Herning lørdag aften.

Ny politibil,udrykning 150713.jpg

En 24-årig mand mener, at det gik over gevind for dørmændene til Supercross i Boxen lørdag aften.

Manden nægtede angiveligt at forlade stedet, da dørmændene bad ham om at gå. Det endte med, at de smed ham ned på jorden, hvorefter han fik tildelt adskillige slag og spark. Det skriver aoh.dk

Den unge mand måtte efterfølgende indlægges på intensivafdelingen, hvor han modtog behandling for en punkteret lunge og læsioner i ansigtet.

- Vi er lige nu ved at finde frem til, hvilke dørmænd der var involveret i episoden. Det skulle ikke blive svært, for det er de samme, de bruger hvert år, siger politikommissær ved lokalpolitiet i Herning, Jan Struwe til aoh.dk.

Afviser vold

MCH Messecenter Herning afviser, at en dørmand har slået eller sparket den 24-årige mand.

- Det er jo desværre ikke givet for vagter, myndigheder eller os som udlejer af en facilitet at udtale sig offentligt om detaljer i sådanne sager. Men jeg vil gerne sige, at der findes en helt anden version af historien, som tegner et helt andet billede af forløbet omkring den 24-årig mand, end det han selv påstår, siger Nicki Quist, der er leder af kommunikationen i MCH Messecenter Herning.

- Vores undersøgelse af sagen tegner et helt klart billede af, at vagterne i Jyske Bank Boxen hverken har slået eller sparket den 24-årige mand. Historien om slag og spark stammer fra politiets døgnrapport, hvor den 24-åriges egen forklaring til politiet fremgår. Ingen andre bekræfter denne oplysning, uddyber han.

I følge messecenteret overværede flere personer angiveligt, hvad der skete, og hverken vagter, samaritter eller politiet har i følge MCH's oplysninger set, at der skulle være foregået noget forkert.