Tillidsmand langer ud efter Sjørring Maskinfabrik

Tillidsmand med ansatte i ryggen, mener at ledelsen burde have handlet langt tidligere. Nu skal alle 10% ned i løn for at styrke virksomhedens dårlige økonomi.

20120927-023-SD__18JobRotation.Exported.01.jpg

Tillidsmanden på Sjørring Maskinfabrik retter i dagens udgave af Thisted Dagblad en hård kritik af fabrikkens ledelse.90 procent af medarbejderne har sagt ja til at gå i alt 10 procent ned i løn for at undgå fyresedler i den økonomisk pressede virksomhed.

Lægger pres på ledelsen

- Men så forventer vi naturligvis også, at ledelsen nu er i stand til at fremvise nogle positive resultater, og sådan et pres vil vi lægge på ledelsen, siger Jan Tolbøll til Thisted Dagblad. Han er enig i den kritik, medarbejderne har rettet mod ledelsen efter den mærkbare lønnedgang.

- Ledelsen skulle have handlet langt tidligere, og det er, hvad mine kollegaer mener, jeg skal give udtryk for overfor ledelsen, siger Jan Tolbøll.

Spare-manøvre på 10 millioner kroner

Sjørring Maskinfabrik beskæftiger 240 medarbejdere, der tilsammen har aftalt en nedgang i løn og personalegoder på omkring 10 millioner kroner. Aftalen omfatter alle, fra læredreng til direktør og løber fra oktober til udgangen af 2015.