Tilfreds kræftsyg tilbage i Lemvig

Selv om han ikke har fået ændret reglerne om sygedagpenge endnu, er den kræftsyge, Niels Gregersen, tilfreds og vender nu tilbage Lemvig.

Niels_Gregersen.jpg

Niels Christian Gregersen fra Lemvig tog tirsdag i sidste uge til København, hvor han ville demonstrere foran Christiansborg indtil juleaften. Selv om det endnu ikke er jul, er Niels Gregersen vendt hjem til Lemvig - og godt tilfreds.

- Hvis man tænker på, hvad jeg havde forventet at få ud af det hjemmefra, og så hvad der er kommet af omtale efterfølgende - så overstiger det i hvert fald de forventninger jeg havde.

Den 59-årige vestjyde er uhelbredeligt syg af kræft, og demonstrerede for at få ændret dagpenge-reglerne. For ikke at komme i klemme i reglerne, udskød han i lang tid sin behandling.

Møde med Støjberg

Målet var at få politikerne råbt op, og et stykke af vejen, mener han, det er lykkes. Blandt andre fik Niels Gregersen et møde med beskæftigelsesminister, Inger Støjberg.

- Hun var meget lyttende. Hun hørte på, hvad jeg havde af problemer. Hun forklarede mig, hvad de ikke kunne gå ind for, og så var der jo altså nogen ting som blev skrevet ned, som jeg har på fornemmelsen, kommer med i overvejelserne til de lovforslag, hun er ude med lige i øjeblikket, siger Niels Gregersen.

Nogen konkret lovændring er der endnu ikke tale om, og Niels Gregersen understreger, at han vil fortsætte med at kæmpe mod reglerne, han mener, er umenneskelige.

Se hele indslaget her: