Tidligere VFF-sportschef får sparket hos konkurrent

Ole Nielsen er færdig som sportschef i Randers FC. Direktør Michael Gravgaard bliver sportsdirektør.

070614_Ole_Nielsen_VFF_Sportschef.jpg

Det er to tidligere Viborg FF'ere, der i dag bytter roller. Klubbens tidligere sportschef Ole Nielsen er i dag blev afskediget i samme titel som i Viborg FF, mens viborggensernes tidligere anfører - og nuværende direktør i Randers FC - Michael Gravgaard overtager Ole Nielsens Rolle. 

Fyringen kommer kort efter, at klubben med blot ét point i de sidste ni kampe af grundspillet i Alka Superligaen missede en ellers sikker plads i mesterskabsslutspillet. Ifølge klubben er det dog ikke fiaskoen i ligaen, som har udløst fyringen. Bestyrelsesformand Per Hastrup siger i en pressemeddelelse.

- Bestyrelsen i Randers FC har måttet konstatere, at den hidtidige konstellation med en administrerende direktør og en sportschef for nuværende ikke er den optimale sportslige ledelsesstruktur for Randers FC.  Opsigelsen skal ses som et resultat af, at bestyrelsen vil forenkle den sportslige ledelse og beslutningskraft i Randers FC, siger klubben i en pressemeddelelse.

Ole Nielsen blev hentet til klubben i januar 2016, og han fik dermed omkring 15 måneder i jobbet.

Efter det missede mesterskabsslutspil skal Randers sammen med de syv øvrige hold placeret nederst i ligaen spille om at undgå nedrykning.

/ritzau/

 

   

.