Tidligere Vestas-leder bliver ny turistdirektør i Ringkøbing

Ringkøbing Fjord Turisme har valgt Søren Lydig Kristensen som ny direktør for foreningen. Han har mange års ledererfaring fra blandt andet Vestas.

Foto: Bax Lindhardt / Ritzau Scanpix

Ringkøbing Fjord Turisme har fundet manden, der skal afløse Sebastian Schaper som formand for turistforeningen. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Læs også Turister omsætter for 2,9 milliarder i Ringkøbing-Skjern

Søren Lydig Kristensen er manden, som overtager roret fremadrettet. Han kommer blandt andet med 14 års ledererfaring på Vestas i bagagen. Her sad han blandt andet i ledergruppen for alle Vestas’ lokale fabrikker.

Derudover har han også otte års erfaring i turistbranchen med bådudlejning, salg og markedsføring af Sorte Louis og meget mere.

- Søren Lydig Kristensen har et bredt tværfagligt netværk i vort lokalområde. Vi mener derfor, at Søren har de rette faglige, personlige og ledelsesmæssige kvalifikationer til at besidde stillingen, siger Bent Graakjær til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Siden 2017 har han dog drevet konsulentfirmaet Pro/Erhverv, hvor han har beskæftiget sig som konsulent og bestyrelsesmedlem.

Den nye direktør overtager posten d. 17. september.

Læs også 50 nye statslige arbejdspladser i Ringkøbing