Tidligere landsholdsspiller forlader FCM

Stregspilleren Louise Svalastog Spellerberg stopper efter sæsonen i FC Midtjylland, hvor hun er i gang med sin fjerde sæson.

DM-finalerne mod Viborg HK bliver de sidste i FC Midtjylland for stregspilleren Louise Svalastog Spellerberg, der stopper i klubben efter sæsonen. Hun har valgt at gøre brug af en klausul i sin kontrakt, der oprindeligt løb endnu en sæson.

Det skriver FC Midtjylland i en pressemeddelelse.

- Det har været fedt at være en del af en proces, hvor vi er gået fra at være et godt hold til at være et af de bedste hold og vinde guld. Jeg har vundet mine første guldmedaljer i FC Midtjylland, siger Louise Svalastog Spellerberg.

- At spille i en klub, hvor holdet kommer før individet, har været fedt. Det går godt i spænd med mine værdier, at man slås for hinanden.

- Det har været fedt at opleve Helle som cheftræner og se hendes udvikling. Hun er den bedste træner, jeg har haft, siger Svalastog, der håber at slutte af i klubben med endnu et dansk mesterskab.

Fra netop cheftræner Helle Thomsen lyder der også rosende ord til stregspilleren, der spillede i Ikast-Brande Elitehåndbold i sæsonen 2007-2008 og kom til FC Midtjylland i 2011.

- Det er et stort tab at miste Svala. Hun har en energi og en seriøsitet, som er helt fantastisk. Hun har meget international erfaring og er en spiller, som tør åbne munden, og hun er en person, som jeg har kæmpe respekt for, siger Helle Thomsen, der har forståelse for, at Svalastog har valgt at gøre brug af sin klausul.