Tidligere KD-formand vil i regionsrådet

Tidligere KD-formand Marianne Karlsmose stiller op til regionsrådet i Region Midtjylland.

Marianne Karlsmose
Foto: TV MIDTVEST

Den tidligere partiformand i KD Marianne Karlsmose bliver spidskandidat for Kristendemokraterne til regionsvalget i region Midtjylland, det skriver paritet i en pressemeddelelse. 

Ved valget til regionen sidst var Kristendemokraterne under 100 stemmer fra at opnå et mandat i regionsrådet. 

- Jeg brænder for at få lov til at slås i praksis for et kristent menneskesyn, hvor ethvert menneske anses som enestående og uerstatteligt. Mine mærkesager i regionsrådet er at forbedre vilkårene for de psykisk syge og for at sikre et sundhedsvæsen, hvor der lyttes til patienter og ansatte.

Marianne Karlsmose er bosiddende i Tarm med mand og 3 drenge, hvoraf den ældste er på efterskole. Hun arbejder til dagligt i Ringkøbing som gymnasielærer på Det Kristne Gymnasium. 

- Jeg vil slås for en region i balance mellem tætbefolkede og tyndtbefolkede område i alle spørgsmål både infrastruktur, erhvervsudvikling og miljømæssig og sundhedsmæssig bæredygtighed. En mærkesag er også at sikre at alle kvinder, der overvejer abort, skal sikres det lovpligtige tilbud om en rådgivningssamtale, siger Marianne Karlsmose

Nummer 2 på Kristendemokraternes liste er Fridtjof Stidsen, staldmedarbejder og bosiddende i Korning og tidligere byrådsmedlem for KD.